Om oss

Les om oss og hils på våre ansatte
Gudrun Johanne Bøhler

Gudrun Johanne Bøhler er autorisert regnskapsfører og har vært ansatt hos oss siden 2010. Hun har tidligere jobberfaring fra bank, spedisjon, kontor og administrasjon hos produksjonsbedrifter og ordrekontor hos Felleskjøpet.

Guro Roe

Guro Møllerplass Roe er født og oppvokst på Gol, men bor nå i Hønefoss. Hun fullførte Bachelor i Regnskap og Revisjon i 2016 ved Høyskolen i Østfold, og begynte å jobbe for oss høsten 2016 . i 2018 ble hun autorisert regnskapsfører.

IMG_0349-1
Solvor Bogen Bakke

Solvor Bogen Bakke er daglig leder og jobber full tid ved kontoret. Hun er født og oppvokst på gård, med utdanning innen jord- og skogbruk. Hun har tatt videreutdanningen til autorisert regnskapsfører og har arbeidet med regnskap siden 1994. Autorisasjonen for regnskapsfører fikk hun i 2003.

Mer om oss

Vi er pr i dag 3 ansatte som  jobber full tid. Til sammen fører vi regnskap for ca 200 små og mellomstore bedrifter i nærmiljøet. Kundegrupper vi kan dekke er f.eks: lastebileiere, snekkere, bønder, gårdsysteri, fellesfjøs, fiskeforedling, ulike konsulenter, tømrerfirma, elektrikere, bilforretninger, betongblanderi m.fl.

Vi bruker datasystemet Duett på alle regnskap. Årsoppgjør blir utført i Duett for personlig og Maestro Sky for selskaper.
Vi søker ellers mye nyttig informasjon hos Regnskap Norge og Norges Bondelag sin serviceavdeling. Her er det muligheter til å få hjelp til de fleste spørsmål innen regnskap, skatt og ellers andre juridiske spørsmål som skulle dukke opp.
Gjennom vårt medlemskap i Skattebetalerforeningen har vi også tilgang til mye nyttig informasjon og kan også hente hjelp til vanskelige problemstillinger. I tillegg er vi medlemmer av Økonomiforbundet. Dette er en fagorganisasjon for regnskapsførere.

Skulle du ha behov for noen av våre tjenester håper vi du tar kontakt!