Våre tjenester

Vi har kunder som ønsker å gjøre deler av regnskap selv. F.eks. at de fakturerer og fører innbetalinger, mens vi tar oss av resten. Dette sparer oss mye tid og dere spare penger.

Vi har funnet ut at hver kunde har ulike behov og vi har derfor bestemt oss for å skreddersy opplegg for den enkelte.

Vi har gode samarbeidspartnere på de fleste områder vi selv ikke dekker.

Les om våre tjenester innen regnskap og økonomi.

Våre tjenester

Få hjelpen du trenger

Fakturering

Ved å overlate faktureringen til oss som regnskapsførere, kan du fokusere på andre viktige aspekter av virksomheten din.

Lønn

Vi håndterer alle aspekter av lønnsadministrasjon, fra opprettelse av lønnslister til utbetaling til ansatte og rapportering til myndigheter.

business working on accounting data with notebook computer
Bilagsføring og avstemming

Vi har kunnskapen og erfaringen til å håndtere alle aspekter av bilagsføring og avstemming, fra registrering av bilag til avstemming mot regnskap og bankkonti.

Årsoppgjør for personlig og selskap

Vi kan sørge for at årsoppgjøret blir utført på en effektiv og korrekt måte, slik at du kan være trygg på at du har de riktige tallene tilgjengelige når du trenger dem.

Budsjettering

Budsjettering er ikke bare en enkel øvelse i å telle pengene dine, det er også en metode for å sikre at du har tilstrekkelige økonomiske ressurser til å nå dine mål.

Økonomisk rådgivning

Økonomisk rådgivning fra en oss kan omfatte en rekke ulike områder, inkludert sparing, investering, pensjon, skatt, forsikring og økonomisk planlegging.

Pensive office worker accounting in the evening
Skatterådgivning

Vi tilbyr vi en omfattende tjeneste innen skatterådgivning, designet for å hjelpe våre kunder med å navigere i det komplekse skattesystemet.

Thoughtful man looking out the window
Bistand ved eierskifte

Vi står klar til å tilby deg den beste mulige rådgivningen og støtten under hele eierskifteprosessen, og vil jobbe tett med deg for å sikre at overgangen går så smidig som mulig.

Vi skreddersyr en løsning som passer deg

La oss få orden på ditt regnskap! Enten det er litt av det eller mye av det er opp til deg.